Termékek

Alkatrészek

Szolgáltatások

Kapcsolat

Head of the class - no matter the crop

Személyes ügyfélszolgálat,

ami túlmutat a technikai támogatáson

A Geringhoff 1880 óta részese a mezőgazdasági gépiparnak. A cég a mai napig családi vállalkozásként működik. Az évek alatt világszerte számos gazdával dolgoztunk együtt, akik - mérnökeink szenvedélyesen elkötelezett munkája mellett - rengeteget segítettek nekünk a különböző betakarítási szituációkhoz szükséges megoldások fejlesztésében.

 

Generációról generációra került átadásra az a jelentős tapasztalat, ami az évek során felhalmozódott a Geringhoff-nál, és a mai napig is az ügyfeleink javára használjuk fel mindezt a tudást.

 

Ügyfélszolgálati részlegünk azon dolgozik, hogy minden egyes ügyfél részére olyan személyre szabott tanácsadást és egyéni támogatást biztosítson, ami a technológiai szempontokon is túlmutat. Számos ügyfélkapcsolatunk már két vagy három generáció óta tart folyamatosan. Ennél közelebb kerülni ügyfeleinkhez, szükségleteikhez és kihívásaikhoz már nem is lehetne.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal

 

Betakarítási időszakban nincs idő hosszas egyeztetésekre. A Geringhoff ügyfélszolgálatnál célunk minél gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújtani ügyfeleinknek. Sok esetben szakértőink telefonos egyeztetéssel is tudnak segíteni.

 

Kiváló infrastruktúránknak köszönhetően szükség esetén gyors helyszíni támogatást tudunk biztosítani a gépek zavartalan működése érdekében.

 

Amennyiben kérdése van termékeinkkel vagy technikai részletekkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között az alábbi elérhetőségeken:

Központi iroda (Budapest)

E-mail:

Telefon:

Mobil:

info@geringhoff.hu

06 (1) 336-0503

06 (30) 297-4989

Szervíz (Országos)

E-mail:

Mobil:

info@geringhoff.hu

06 (30) 903-9870

Copyright © 1998 - 2018  Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG