Termékek

Alkatrészek

Szolgáltatások

Kapcsolat

Head of the class - no matter the crop

Geringhoff napjainkban

A Geringhoff cég a mezőgazdasági gépipar része 1880 óta. A cég a mai napig egy öt generációt felölelő családi vállalkozásként működik. Sok különböző személyiség alakította a cég arculatát az évek során. A 135 évvel ezelőtti kovácsműhelyből és mezőgazdasági gépkereskedő kisvállalkozásból a Geringhoff mára egy modern, nemzetközi gépészeti céggé nőtte ki magát, aki a saját régiójának egyik fő munkaadója.

 

A célunk mindig a betakarítás könnyítése és hatékonyságának fokozása volt. Termékeink folyamatos alakítása és fejlesztése által a Geringhoff-ot világszerte az innovatív technológiák és a kiváló minőség képviselőjeként ismerik el.

Ma a Geringhoff cég három különböző helyszínen gyártja termékeit. Míg a központ továbbra is Ahlen-ben, Németországban működik, ahol 1880-ban a céget alapították, egy második üzem is működik a Guissen régióban, Németország észak-nyugati részén, nem messze az ahlen-i székhelytől. Ez ma a kiszállítási központja a német, európai és más piacokra gyártott termékeknek. Az USA-ban, a Minnesota állambeli

St. Cloud-ban működő üzemben pedig az észak-amerikai piacra gyártott adapterek készülnek.

Hogyan kezdődött »

Copyright © 1998 - 2018  Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG