Termékek

Alkatrészek

Szolgáltatások

Kapcsolat

Head of the class - no matter the crop

Vadászó és gyűjtögető – mindezek egyszerre

 

Szemes kukoricával bevetett területeken még nagyobb hozam elérésére van lehetőség. A kukoricaszár kiegészítő betakarítása optimális hasznot jelent az ésszerűen és környezettudatosan gondolkodók számára. Így a jövőben felmerül a kérdés, hogyan lehet növelni a szemes kukorica területek hozamát, és hogyan használható ki a szármaradványban rejlő lehetőség. Egyértelmű, hogy a szemes kukorica szár minősége gyakran annyira jó, hogy további innovatív hasznosítására is lehetőség nyílik.

Egyetlen munkafolyamatban betakarítani a szemes kukoricát és rendekbe rakni a szalmát – ez hozza a legjobb eredményt.

A Mais Star* Collect-nek egyértelmű előnye van a szemes kukorica hagyományos betakarítási módszerével szemben. Haladjon a korral, takarítson be hatékonyan és jövőorientáltan! Hozza ki a maximumot földjeiből!

Eredmények

 

 • A kukoricaszár kettős felhasználása egy rendbe rendezve vagy a munkaszélességben elterítve
 • Kitűnő szárzúzalék terítési minőség
 • Tökéletes vágási minőség közepes menetsebességnél

Tarlókép

 

 • Kiemelkedően rövid, egyenletes tarlókép

A hatákonyság javítása kevesebb lépésben

1

 • Bioökonómia

  A bioökonómia legmagasabb szintje.

  Egyre szűkösebbek a megművelhető területek. A növénymaradék organikus tömegét gazdasági és ökológiai szempontból fontos feldolgozni. Az új rendszerek új értékesítési lehetőségeket és kiegészítő hasznosítást tesznek lehetővé. A kukoricanövény sajátos struktúrája kiválóan alkalmas élelmiszer, energia vagy akár építőanyag előállítására is.

4

 • Kiegyenlített humuszegyensúly

  Kiegyenlített humuszegyensúly.

  A fel nem használt szerves anyag pótlólagos nitrogénmennyiséget igényel. Hosszútávon ez túl magas talajhumusztartalomhoz és ezzel összefüggő problémákhoz vezet a követő kultúrák tápanyagpótlásában. A részben fertőzött növényi anyagok nagy mennyisége problémához vezet az elkövetkezendő növényvédelem területén. A vegyszeres védekezés rendkívül drága és nagy ráfordítást igényel. A Mais Star* Collect betakarítási rendszerrel a feleslegessé váló növényi anyagokat környezetkímélő felhasználásra készítjük elő. A hátramaradó gyökér- és növényrészek elegendőek a kiegyenlített humuszegyensúly és a nagyobb tápanyaghatékonyság biztosításához.

2

 • Hatékony munka

  Hatékony munka.

  Az innovatív szállítórendszer kompakt rendekben helyezi el a terményt a kombájn alatt. A kicsépelt csutka és csuhé a rend tetejére kerül anélkül, hogy előzetesen érintkezne a talajjal.

3

 • A növénymaradék betakarítása

  A növénymaradék betakarítása.

  Modern bálaprések a talajközelben veszik fel a növénymaradékot és optimálisan tömörítik, hogy hatékony legyen a további feldolgozás logisztikája. A felszedővel ellátott önjáró silózókkal nagy területi teljesítmény érhető el. Biogázüzemek részére a legjobb minőségű alapanyag szállítható az erjedő szubsztrátumokból. Az így betakarított anyag a silózási folyamat után minden további feldolgozás nélkül adagolható. A kukoricaszalma aprítóbetakarítókocsival történő megmentése olyan kis területen gazdálkodó üzemek részére előnyös, ahol a terményt fiatal szarvasmarhák etetésére vagy száraz állapotban almolásra használják.

Kettős felhasználás kettős előnyökért

 

A kezelő pár egyszerű lépésben nyitja és zárja a rendrakó csigát. Ez az egyszerű és átlátható rendszer fokozza a gép hatékonyságát az átszerelési idők csökkentése által. Kifejezetten előnyös olyanok számára, akik különböző bevetési területeken dolgoznak. A hagyományos kukoricaszár összegyűjtése során a szárat egy második menetben rendezik, amely folyamat során a szár földdel, kövekkel és más hulladékkal keveredik, ami fokozhatja a gép elhasználódását, vagy károkat okozhat a bálázóban.

A Mais Star* Collect elv

Betakarítási rendszer

Eredmények

Maximális hozam

Kettős felhasználás

Copyright © 1998 - 2018  Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG