Termékek

Alkatrészek

Szolgáltatások

Kapcsolat

Head of the class - no matter the crop

Sun Star* - A maximális teljesítményért

 

A magas hatékonyság és a maximális teljesítmény kulcsfontosságúak egy gazdaságilag sikeres betakarításhoz. A Sun Star* család a Geringhoff válasza erre a kihívásra. Bemutatásukkal a Geringhoff új mércét állított a napraforgó betakarítás területén.

A Sun Star* elv

 

A Sun Star* modellek minden egyes sorhoz aktív törőegységet alkalmaznak behordó láncokkal és forgó és önélező szárvágó késekkel. A törőegységenként 1535 mm-es vágási felületnek köszönhetően a Sun Star* család modelljei alig igényelnek karbantartást, és kivételesen hosszú élettartamúak.

 

Az adapterrel elérhető magas hektárteljesítményt csak fokozza a Geringhoff által kifeljesztett hajtómű. Mivel a rendszer szíjak és láncok nélkül működik, ezáltal csökken a meghibásodások lehetősége, javul a visszaforgatás lehetősége, és jelentősen növekszik az adapter megbízhatósága.

Biztos alapokon

 

Bármelyik modellt választja, a Geringhoff minőségi normái egy biztos alapot nyújtanak a kitűnő betakarítási eredményekhez.

Ne vállaljon kompromisszumokat, ha mindent megkaphat!

Színválaszték

 

Színezze Geringhoff adapterét igényei szerint, és válasszon az alábbi színek közül. Igazítsa adaptere színét kombájnjához, vagy egyszerűen csak válassza a kedvenc színét.

Gyors váltás a táblák között a magasabb teljesítményért

 

A Sun Star* család a Geringhoff kifinomult és kitűnően bevált felcsukási technológiáját kínálja. Az időigényes átszerelések kiküszöbölésével jelentősen fokozhatja kombájnja hatékonyságát. Nem csak a szállítókocsira való fel- és leszereléssel töltött időt spórolhatja meg, hanem alapvetően egy szállítókocsi beszerzését is szükségtelenné teszi.

Sun Star* áttekintés

A Sun Star* elv

Alapfelszereltség

Felcsukási technológia

Copyright © 1998 - 2018  Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG