Termékek

Alkatrészek

Szolgáltatások

Kapcsolat

Head of the class - no matter the crop

SunLite* Horizon - Betakarítás a holnapra gondolva

 

Kombinálja a SunLite* napraforgó asztal előnyeit egy erőteljes vízszintes szárzúzóval,

és megismerheti a SunLite* Horizon koncepcióját.

Kis tömeg – tartós bevetés

 

A Geringhoff betakarítási szakemberei folyamatosan figyelemmel kísérik a betakarítási gyakorlatból érkező műszaki és gazdaságossági követelményeket és intelligens megoldásokat dolgoznak ki, hogy megkönnyítsék a napi munkát és növeljék hatékonyságát.

 

A SunLite* sorfüggetlen napraforgóvágó asztal használatával Ön egy bizonyítottan Geringhoff minőségű, megbízható munkagépet kap. Profitáljon a több mint 135 éves betakarítási tapasztalatból és a Geringhoff gépek egyedülálló előnyeiből.

Előnyök pontba szedve

3

2

 • Csekély termésveszteség

  Különböző sortávolságok esetén a maximális variálhatóságról a keskeny szemfogócsatornák gondoskodnak, amik az egyedileg beállítható adagolóhengerrel kombinálva különösen kis terményveszteséget biztosítanak.

 • Optimális terményáramlás

  A lekerekített vályú formának és a 620 mm átmérőjű bedobócsigának köszönhetően alacsony fordulatszám mellett is nagyon magas az áteresztőkapacitás, nyugodt a terményáramlás és minimálisak az üzemeltetési és karbantartási költségek. A költségek csökkentése mellett egyúttal óvjuk a terményt, a környezetet.

1

 • Kis erőfelhasználás

  Az adagolóhenger, a bedobócsiga és a kaszakés hatékony és megbízható mechanikus hajtása kis erőfelhasználást igényel. A SunLite* sajátos konstrukciója folytán az erőigény még inkább optimalizált: a munkaszög és a gravitáció együtt könnyíti meg a behúzást úgy, hogy a követő anyagáram a már levágott fejeket automatikusan és ráfordítás nélkül juttatja el a kombájnhoz, és segíti az adagolást.

4

 • Könnyen hozzáférhető komponensek

  A jól hozzáférhető gépelemeknek köszönhetően az eseti jellegű karbantartás vagy a kopóalkatrészek cseréje gyorsan és egyszerűen kivitelezhető.

Technikai adatok

Modell

Munkaszélesség

SLH 20

6,10 m

SLH 25

7,60 m

SLH 30

9,15 m

SunLite* áttekintés

Előnyök

Technikai adatok

Copyright © 1998 - 2018  Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG